Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nachkata Покажи съобщение
    Е това си беше приказка на място като кораба друга няма.
    Наистина няма такава Алфа като 164 ! да се похваля и аз ---- минах в 155 тимът ! и така сега се занимаваме с малко поразличен автомобил , ама ме кефи да ви кажа
    Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
    АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
    АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
    eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

• Първоначално публикувано от icedoc Покажи съобщение
      Наистина няма такава Алфа като 164 ! да се похваля и аз ---- минах в 155 тимът ! и така сега се занимаваме с малко поразличен автомобил , ама ме кефи да ви кажа
      Честито на печелившите! Качи снимки на 155-цата.
      Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• абе имам един проблем, значи вчера и смених маслото, до тук сичко добре, двигатела стана тих сичко наред до първите 50 км, вечета я паля и си карам яваш яваш, и по едно време един пасат 4 се надъхва отзад, вкарвам 2-ра газ по ламарината и колата заби муцуната, аз шах и мат,прая втори опит само че с плавно подаване на газ и не заби муцуната, тръгвам на първа с ряз и като стигна 2500 оборота пак я заби, после пробвам на по големите предавки ръгам 3-тата стигна 3000 и заби муцуната обаче забелязах че светна и лампичката на дюзите,пък те са на няма и 1000км, кво може да е?преди 1 месец мина елконт сичко е наред, как изведнаж с тая смяна почна да предърпва и да забива муцуна, не знам

Comment

• Пусти компютри...
          Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
            Пусти компютри...
            начин за борба......елконт ?

Comment

• Ходи на диагностика.Най-вероятно си разкачил някоя букса,а може и да и е дошло времето на някоя част.
              Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• стига ве, то не останаха не сменени части по тая кола, 4000лв пръснах по нея и пак няма оправия!! на коя част имаш ф предвид, че и е дошло времето

Comment

• @life style
                  Да не си зареждал на бензиностанцията във Владиславово - тази която е до газстанцията до 301 блок ?
                  Или някъде другаде дето може да е гадна нафтата ?

Не съм специалист по дизелите ама ..........
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                    @life style
                    Да не си зареждал на бензиностанцията във Владиславово - тази която е до газстанцията до 301 блок ?
                    Или някъде другаде дето може да е гадна нафтата ?

Не съм специалист по дизелите ама ..........
                    не последно сложих от лукоил, ама не е от нафтата, карам 1 седмица с нея вече, точно като смених маслото стана сичко, тоя като ми сменя масления филтър може да е бутнал нещо, утре ше огледам, ма странно че като подавам плавно газ до критични не прекъсва, само рязко като я настъпя

Comment

• Абе бате Дидо, вчера сиркам, светкам на "Сребърна" - нъц никва реакция
                      Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                      Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                      Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                      Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• Изобщо не съм видял, честно казано Ти с какво беше?
                        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• С репатрака с един дефендер върху него.
                          Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                          Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                          Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                          Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
                            стига ве, то не останаха не сменени части по тая кола, 4000лв пръснах по нея и пак няма оправия!! на коя част имаш ф предвид, че и е дошло времето
                            Малко са.Има още на къде да наливаш.
                            Нямам конкретно набелязан детайл.Това ще си проличи на диагностиката.Може и да е кабел или някоя букса.Нещо ми се върти в главата дебитомер ама така може само да се гадае.
                            Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                            Opel Astra J
                            ex:
                            Alfa Romeo 164 2.5TD
                            Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• опраи се, неска настъпвам 1-ва 2-ра 3-та 4-та няма, не предърпва, цял ден си я настъпвам и не предърпва, туи добре, да се разваля нщо ама да се опправя само хаха

Comment

• Отивай търси пасата и му късай шортите
                                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Working...
                                X