If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е това си беше приказка на място като кораба друга няма.
Наистина няма такава Алфа като 164 ! да се похваля и аз ---- минах в 155 тимът ! и така сега се занимаваме с малко поразличен автомобил , ама ме кефи да ви кажа
Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0
Наистина няма такава Алфа като 164 ! да се похваля и аз ---- минах в 155 тимът ! и така сега се занимаваме с малко поразличен автомобил , ама ме кефи да ви кажа
абе имам един проблем, значи вчера и смених маслото, до тук сичко добре, двигатела стана тих сичко наред до първите 50 км, вечета я паля и си карам яваш яваш, и по едно време един пасат 4 се надъхва отзад, вкарвам 2-ра газ по ламарината и колата заби муцуната, аз шах и мат,прая втори опит само че с плавно подаване на газ и не заби муцуната, тръгвам на първа с ряз и като стигна 2500 оборота пак я заби, после пробвам на по големите предавки ръгам 3-тата стигна 3000 и заби муцуната обаче забелязах че светна и лампичката на дюзите,пък те са на няма и 1000км, кво може да е?преди 1 месец мина елконт сичко е наред, как изведнаж с тая смяна почна да предърпва и да забива муцуна, не знам
@life style
Да не си зареждал на бензиностанцията във Владиславово - тази която е до газстанцията до 301 блок ?
Или някъде другаде дето може да е гадна нафтата ?
Не съм специалист по дизелите ама ..........
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
@life style
Да не си зареждал на бензиностанцията във Владиславово - тази която е до газстанцията до 301 блок ?
Или някъде другаде дето може да е гадна нафтата ?
Не съм специалист по дизелите ама ..........
не последно сложих от лукоил, ама не е от нафтата, карам 1 седмица с нея вече, точно като смених маслото стана сичко, тоя като ми сменя масления филтър може да е бутнал нещо, утре ше огледам, ма странно че като подавам плавно газ до критични не прекъсва, само рязко като я настъпя
стига ве, то не останаха не сменени части по тая кола, 4000лв пръснах по нея и пак няма оправия!! на коя част имаш ф предвид, че и е дошло времето
Малко са.Има още на къде да наливаш.
Нямам конкретно набелязан детайл.Това ще си проличи на диагностиката.Може и да е кабел или някоя букса.Нещо ми се върти в главата дебитомер ама така може само да се гадае.
опраи се, неска настъпвам 1-ва 2-ра 3-та 4-та няма, не предърпва, цял ден си я настъпвам и не предърпва, туи добре, да се разваля нщо ама да се опправя само хаха
Comment